ASM

ASM™ IV Series Automatic Scrap Monitoring System

Stigningen i genanvendelse af skrot betyder mere skrot af ukendt kvalitet og oprindelse. Radioaktivt kontamineret skrot truer både de arbejdstagere, der håndterer det og forbrugerne af produkter fremstillet med genbrugs skrot. Thermo Scientific ™ ASM ™ IV-seriens automatiske skrotovervågningssystem overvåger køretøjer, der kommer ind i skrotværftet eller processer inden for anlægget, og giver nøjagtig og pålidelig påvisning af strålekilder, der normalt findes i skrot. Med høj ydeevne og lav falsk alarmhastighed afviser systemet radioaktive materialer, før de kan skade mennesker eller miljøet.

Stål - og skrotbehandling

CM11 Wall Mounted Alpha/Beta Monitors

Minimer træning med dette instrument – CM11 vægmonterede alfa- / betamonitorer. Det er designet til strålingsarbejdere til at overvåge sig selv eller andre ting, der bringes ud af kontrollerede områder til alfa- og beta-forurening.

CM11-designet indeholder over 20 år feedback fra driftserfaring, der har tjent til at forbedre specifikationerne og merværdi.

Stål - og skrotbehandling

RadEye GR

I metal industrien kan kasserede radioaktive stoffer alvorligt forurene. Hvilket resulterer i betydelige oprydnings og kostbar tabt produktivitet. RadEye GR Grapple Monitoring System er et trådløst strålingsdetekteringssystem designet til at blive installeret på et greb for at overvåge skrotmetallet, mens det stadig er i skrotbunken under grebet. Selv når stråling er stærkt dæmpet, reagerer RadEye GR-systemet på afskærmede radioaktive kilder for at forhindre dem i at gøre deres vej ind i stålfremstillingsprocessen.

Stål - og skrotbehandling

RadEye PRD

Opdage og lokalisere strålekilder, der genereres af menneskeskabte enheder såsom atomvåben, improviserede nukleare enheder (IND’er) eller radiologiske spredningsanordninger (RDD’er) med RadEye PRD Personlig Strålingsdetektor.

RadEye PRD-detektoren giver grænsevagter, toldagenter, specialstyrker og terrorbekæmpelseshold med højpræcisions-detektering for ethvert scenario. Thermo Scientific´s RadEye PRD-ER Personlig strålingsdetektor med udvidet rækkevidde er ideel til både identifikation og respons.

Stål - og skrotbehandling
Del dette: