Forsvaret

Forsvaret Militær

Registrer og lokaliser strålingstrusler i realtid

Lokaliser, identificer og mål radioaktivitet i ethvert scenarie med strålingsovervågnings- og overvågningsinstrumenter, der gør det muligt for militært personel at reagere hurtigt og passende. Integrerede løsninger, der involverer bærbar strålings detection, dosimetre og personlig stråleovervågning, strålingskontaminering og miljøovervågning, og strålingsdetekteringsportaler og skærme hjælper med at beskytte militært personel, kritisk infrastruktur og de omkringliggende områder.

Forsvaret Marine

Beskyt militære og civile fartøj og andre industrier, der arbejder med strålekilder eller behovet for at løse problemerne med forældreløse, ukendte og skjulte radioaktive trusler. Lokaliser, identificer og mål radioaktivitet i ethvert scenarie med strålingsovervågnings- og overvågningsinstrumenter, der gør det muligt for militært personel at reagere hurtigt og passende. Thermo Scientific kontamineringsskærme er designet til at modstå det krævende miljø, hvor første respondenter, sikkerhedsstyrker og militære opererer.

Thermo Scientific er i stand til at levere en række strålingsdetekteringsprodukter, der udelukkende er beregnet til militære organisationer overalt

Del dette: